Barnskötare

Arbetsplatsbeskrivning
Gillar du utmaningar och vill ha ett stimulerande, utvecklande och meningsfullt jobb? Då kan du bli en viktig del för att skapa en väl fungerande kommun där människor kan bo och trivas. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta med erfarna kollegor. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi gör skillnad!

Vi har utvecklingsinriktade och trivsamma förskolor fördelat i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar för barn i åldrarna 1–5 år. Vi erbjuder dig utmaningar tillsammans med kompetenta kollegor, utvecklingsmöjligheter och friskvård. Ett nytt utbildningsprojekt har startats upp i alla våra förskolor. Projektet heter ICDP, International Child Development Programme. Förskole pedagogerna kommer att utbildas teoretiskt och praktiskt i programmet. Läs mer om projektet på www.surahammar.se.öppnas i nytt fönster

Arbetsbeskrivning
Vi söker barnskötare till våra förskolor och till personalpoolen. I uppdraget ingår att skapa förutsättningar för såväl det enskilda barnets lärande och utveckling, som för barngruppens. Du planerar, dokumenterar, följer upp och reflekterar kontinuerligt för att tillsammans med övriga kollegor på avdelningen utveckla den pedagogiska verksamheten. I din kontakt med vårdnadshavare har du ett öppet och förtroendegivande förhållningssätt så att goda hållbara relationer skapas.

Kvalifikationer
Du har barnskötarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp i åldern 1-5år.

Du har förmåga att se barnets behov och är insatt i läroplanen samt kan omsätta den i praktiken. Du tycker om att arbeta i arbetslag och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ansvar för avdelningens pedagogiska verksamhet i samråd med övriga kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområdet och vi ser gärna sökande med tvåspråkskompetens.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare och Vikariat
Omfattning: Heltid, Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi är i behov av ett flertal barnskötare.

Ansökan
Ansök senast: 2017-12-03
Referensnummer: 2017:92
Välkommen med din ansökan till http://www.hrsupporten.se/surahammar.phplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt
Rektor/Förskolechef Stina Mandl Pettersson, 0223-394 01
Förskolechef Pia Collin 0220-392 34
Förskolechef Torbjörn Åkerlund 0220-391 25

Facklig företrädare
Kommunal, surahammar.bergslagen@kommunal.se 010-442 81 96

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sidan publicerad av: Susanna Ström
, 2017-11-06 08:03

Lediga jobb

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se