Enhetschef till städ- och kostenheten

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Den tekniska förvaltningen är en nyskapad organisation som bland annat ansvarar för kommunens gator, parker, lekplatser, fastigheter samt övriga arbetsområden inom det tekniska området. Förvaltningen består av fastighetsskötarenhet, städenhet, kostenhet, vaktmästarenhet samt en specialistenhet. Vi söker nu en gemensam enhetschef till kost- och städ enheterna.

Arbetsuppgifter
Som städ- och kostchef är du direkt underställd tekniska chefen och del av den tekniska förvaltningen, du ingår även i den tekniska ledningsgruppen. I arbetet som städ- och kostchef arbetar du med stort ansvar och självständigt mot politiskt uppsatta mål och planer. Arbetet präglas av kvalitet och att utnyttja resurser så effektivt som möjligt. Du är ansvarig för personal, ekonomi och arbetsmiljö inom verksamhetsområdet. Du ska bland annat upprätta förfrågningsunderlag och genomföra upphandlingar genom LOU, ansvara för att det sker ett kontinuerligt arbete med kvalitetsfrågor och tillsammans med arbetsledarna planera och fördela arbetet. I och med att den tekniska förvaltningen nyligen bildats kommer en stor del av ditt uppdrag att vara att arbeta fram goda samarbetsformer, arbetsrutiner och utvecklingsprogram för dina enheter. Självklart kommer du i ditt arbete även att ha ett nära samarbete med och stöd av övriga kollegor inom den Tekniska förvaltningen. Kost och städ har tillsammans ca 60 medarbetare och till hjälp har du arbetsledare och områdesspecialister.

Kvalifikationer
Då tjänsten innefattar ett stort ansvarsområde och involverar många medarbetare, sätter vi stor vikt vid att sökande är en handlingskraftig person med goda ledaregenskaper. Du är ekonomiskt medveten, kostnadseffektiv och har erfarenhet av att arbeta kvalitetsorienterat. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen som kostekonom och SRY-utbildning inom städ eller annan likvärdig utbildning alternativt kan du även ha arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. Tjänsten innebär många interna och externa kontakter varvid förmåga att skapa goda relationer är en viktig egenskap. Du behöver kunna arbeta självständigt och du har goda IT-kunskaper. Arbetet kräver även mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2017-12-03
Referensnummer: 2017:93
För säker och kvalitativ service sker ansökan via extern webbplats http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt
Teknisk chef, Thomas Lenell, thomas.lenell@surahammar.se, 0220-392 86.

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0220-390 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sidan publicerad av: Cristian Hidalgo
, 2017-11-10 10:38

Lediga jobb

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se