Intresseanmälan timvikariat förskola och skola

Arbetsplatsbeskrivning
Gillar du utmaningar och vill ha ett stimulerande, utvecklande och meningsfullt jobb? Då kan du bli en viktig del för att skapa en väl fungerande kommun där människor kan bo och trivas. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta med erfarna kollegor. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi gör skillnad!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, fritidsgård och fritidsklubb.

Arbetsbeskrivning
Som timvikarie kommer du att arbeta i våra förskolor och skolor vid behov och du kan komma att ingå i olika arbetslag. Du arbetar för att stödja barn/elevers utveckling och lärande samt bedriva pedagogiskt arbete enligt läroplanen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som har intresse för arbete med barn och ungdomar. Relevant utbildning och/eller erfarenhet inom området är meriterande. En viktig egenskap hos dig att du har lätt för att samarbeta med andra och har förmåga att se vad som behövs göras. Du behärskar det svenska språket väl såväl i tal som skrift. Det är viktigt att du är flexibel då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Vi förutsätter att du arbetar utifrån helhetssyn på barnet/eleven och att du har respekt för varje barns/elevs behov. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil då vi har förskolor och skolor i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är en merit om du talar finska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inom verksamheter som rör barn och ungdomar krävs att du visar ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på www.polisen.se

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Timvikariat

Ansökan
Intresseanmälan senast: 2017-12-31
Referensnummer: 2017:7

Välkommen med din intresseanmälan till www.hrsupporten.se/surahammar.phplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du blir aktuell som timvikarie inom förskolan förbinder du dig att kontinuerligt uppdatera din tillgänglighet i vårt bokningssystem med vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta så bokas du direkt genom systemet via SMS.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.


Agneta Bergvall


, 2017-01-12 15:55

Lediga jobb

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se