Intresseanmälan timvikariat Restaurangtjänst

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Restaurangtjänst har som huvudsaklig uppgift att förse skola, barnomsorg och äldreomsorg med god och näringsriktig mat. I verksamheten arbetar 35 personer i 16 kök. Inom kommunen finns både tillagningskök och mottagningskök.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som timvikarie innebär sedvanliga köksuppgifter såsom beredning och tillagning av måltider till förskole- och grundskoleelever samt äldreomsorg. Övriga köksuppgifter såsom beredning av sallader, diskning, städning av kök och matsal, beställningar, varumottagning, och dokumentation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har intresse att jobba i ett serviceyrke. Lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom området är meriterande. En viktig egenskap hos dig är att du har lätt för att samarbeta med andra men även kunna arbeta självständigt samt har förmåga att se vad som behövs göras. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och anpassningsbar då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil då vi har kök i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser finsktalande sökande med tvåspråkskompetens som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Timvikariat

Ansökan
Intresseanmälan senast: 2019-12-31
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Referensnummer: 2019:3
Välkommen med din ansökan till http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facklig företrädare
Kommunal, 0220-391 43.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sidan publicerad av: Susanna Ström
, 2019-01-04 11:16

Lediga jobb

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se