Intresseanmälan timvikariat Vård och omsorg

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och personer med funktionsvariation. Som timvikarie kan du arbeta inom hemtjänsten, med människor som har intellektuell funktionsnedsättning, som personlig assistent, på servicehus och äldreboende. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär att utföra sedvanliga stöd- och omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation. Arbete innebär också att stödja och motivera brukare för att uppnå självständighet och delaktighet i sin vardag samt ha en aktiv och meningsfull tillvaro. Arbetet är fysiskt och innehåller många fysiska arbetsmoment.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Har du undersköterskeutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande. Vi vill att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift, då det är viktigt med dokumentation i det dagliga arbetet. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser finsktalande sökande med tvåspråkskompetens som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi söker dig som är trygg, stabil och flexibel. Vi vill att du kommunicerar på ett tydligt sätt och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. För att lyckas i arbetet är det även viktigt med struktur och att du arbetar bra med andra människor samt kan lyssna, kommunicera och lösa eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Timvikariat

Ansökan
Intresseanmälan senast: 2019-12-31
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Referensnummer: 2019:1
Välkommen med din ansökan till http://www.hrsupporten.se/surahammar.php
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facklig företrädare
Kommunal, 0220-391 43.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sidan publicerad av: Susanna Ström
, 2019-01-04 10:55

Lediga jobb

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se