Intresseanmälan timvikariat vård och omsorg


Arbetsplatsbeskrivning
Gillar du utmaningar och vill ha ett stimulerande, utvecklande och meningsfullt jobb? Då kan du bli en viktig del för att skapa en väl fungerande kommun där människor kan bo och trivas. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta med erfarna kollegor. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi gör skillnad!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Som timvikarie kan du arbeta inom hemtjänsten, med människor som har intellektuell funktionsnedsättning, som personlig assistent, på servicehus och äldreboende. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som timvikarie innebär att utföra sedvanliga omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation. Arbete innebär också att stödja och motivera brukare för att uppnå självständighet och delaktighet i sin vardag samt ha en aktiv och meningsfull tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Har du undersköterskeutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande. Vi söker även dig som är oerfaren men som har planer att utbilda dig i en framtid inom vårdyrket. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är en merit om du talar finska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbete både självständigt och i team. Du är flexibel och har datavana. Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Timvikariat
Arbetstiden är schemalagd och kan variera mellan dag, kväll, helg, natt och/eller journatt.

Ansökan
Intresseanmälan senast: 2017-12-31
Referensnummer: 2017:4

Välkommen med din intresseanmälan till www.hrsupporten.se/surahammar.phplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du blir aktuell som timvikarie inom vård och omsorg förbinder du dig att kontinuerligt uppdatera din tillgänglighet i vårt bokningssystem med vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta så bokas du direkt genom systemet via SMS.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.


Sidan publicerad av: Agneta Bergvall
, 2017-01-12 14:09

Lediga jobb

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se