Intresseanmälan timvikariat vård och omsorg

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Som timvikarie kan du arbeta inom hemtjänsten, med människor som har intellektuell funktionsnedsättning, som personlig assistent, på servicehus och äldreboende. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som timvikarie innebär att utföra sedvanliga omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation. Arbete innebär också att stödja och motivera brukare för att uppnå självständighet och delaktighet i sin vardag samt ha en aktiv och meningsfull tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Har du undersköterskeutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande. Vi söker även dig som är oerfaren men som har planer att utbilda dig i en framtid inom vårdyrket. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är en merit om du talar finska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbete både självständigt och i team. Du är flexibel och har datavana. Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, Timvikariat
Arbetstiden är schemalagd och kan variera mellan dag, kväll, helg, natt och/eller journatt.

Ansökan
Intresseanmälan senast: 2018-12-31
Referensnummer: 2018:004
Välkommen med din intresseanmälan till http://www.hrsupporten.se/surahammar.phplänk till annan webbplats


länk till annan webbplats
Om du blir aktuell som timvikarie inom vård och omsorg förbinder du dig att kontinuerligt uppdatera din tillgänglighet i vårt bokningssystem med vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta så bokas du direkt genom systemet via SMS.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Sidan publicerad av: Susanna Ström
, 2018-01-03 13:23

Lediga jobb

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se