Du läser här:

Hjälp oss bli bättre - Svara på vår enkät!

Vi vill veta vad företagare i kommunen tycker, och vilka frågor företagare anser är viktiga i Surahammars kommun. Just nu genomför vår nya näringslivsstrateg besök hos företag där hon har med sig en enkät som företagare får svara på. Sammanlagt har 15 företagare fått svara på enkäten, och mycket bra synpunkter har mottagits. Vi vill dock gärna få in så många svar som möjligt ifrån företagare, detta för att öka våra chanser att göra rätt insatser för att underlätta för entreprenörer och eldsjälar.

Svaren som lämnas kommer att redovisas i en rapport, och idéer som inkommer ifrån företagare vill vi gärna lyfta in i en kommande handlingsplan och vår nya näringslivsstrategi. Enkäten hittar du genom att klicka på den rödmarkerade texten nedan fram till och med den 13 juni.

Vi riktar ett stort tack företagare som redan svarat på enkäten, och tackar på förhand alla som tar sig tid att hjälpa oss!

Har du frågor hör du av dig till vår näringslivsstrateg Therese Kihlander på telefonnummer 0220-390 61, eller skickar ett mejl till therese.kihlander@surahammar.se.

Här hittar du enkäten!


Vi vill satsa på företagande!

I Surahammars kommun har vi snabb kommunal service & bra myndighetshantering för våra företagare. Vi ska vara tillgängliga, personliga, enkla och ger dig snabb service. För dig som företagare innebär det följande:

Tillgänglighet
Vi ska vara lätta att komma i kontakt med, antlingen via personliga besök, telefon, e-post eller hemsidan.

Personlighet
Vi hanterar våra företagsärenden smidigt och proffessionellt. Våra företagare ska känna att vi på kommunen vill att det ska gå bra för er.

Enkelhet
Det är lätt att göra rätt i Surahammars kommun. Information är enkel att hitta och vi ställer inga onödiga krav eller krånglar till det.

Snabb service
Vi vill återkoppla på telefon och e-post till företagare inom 8 timmar och vi stravar efter att via digital teknik göra våra tjänster tillgängliga dygnet runt.


Text

Sidan publicerad av: Therese Kihlander
, 2019-05-10 11:05
Facebook Näringslivsenheten Surahammar


SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se