Rådgivning

I Västmanland har vi många företagsfrämjande organisationer som erbjuder rådgivning. Här presenteras de vanligaste.

Almi Västmanlandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Vill du utveckla företaget men behöver stöd både i analys och genomförande? Funderar ni på att expandera? Kanske utomlands? Hur ser marknaden ut? Klarar ni en satsning ekonomiskt? Vilken hjälp finns att få? Om målen är högt satta och ni behöver satsa rejält bör du definitivt undersöka närmare vad Almi kan erbjuda dig.

Coompanionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Är experter på kooperativt företagande (socialt företagande). De kan hjälpa dig att analysera lokala behov och marknader, söka finansiering och skapa mervärden genom samverkan med andra företag.

Enterprise Europe Networklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Är ett omfattande nätverk med stor samlad erfarenhet och kompetens om små och medelstora företags utmaningar när det gäller översikt om olika EU-stöd som kan vara intressanta för ditt företag, specifika förutsättningar för de olika stöden och kontaktuppgifter.

Business Sweden
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Jobbar med exportfrågor och erbjuder tjänster i alla skeden av ett företags internationalisering. Från kvalificerad rådgivning till handfast etableringsstöd på en ny marknad.

Handelskammaren Mälardalen
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Är en privat näringslivsorganisation i Mälardalen som erbjuder olika typer av tjänster och företagsrådgivning.

Industrifonden
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Industrifonden är en av Nordens största och mest erfarna venture capital-investerare. Fonden stödjer team med stora visioner och en vilja att förändra världen.

IFSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Internationella Företagarföreningen i Sverige (IFS) ger stöd och rådgivning till personer med invandrarbakgrund som vill starta och driva företag i Sverige. IFS initierar också projekt för att skapa nätverk mellan invandrarföretag och andra företag och organisationer i Sverige.

Västerås Science Parklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Är en företagsstödjande aktör som arbetar i hela Västmanlands innovations-stödsystem. De vänder sig till idébärare, entreprenörer och företagare med verktyg och erbjudanden som kan hjälpa till att skapa tillväxt. 

Sidan publicerad av: Axel Kjellin
, 2018-11-30 10:33

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se