Du läser här:

Årets Företagare 2013

Utmärkelsen Årets Företagare i Surahammar 2013 delades ut under Suradagarna. Priset gick till Lena Oderstad Andersson och Dan Andersson som driver Ramnäs Hotell & Konferens och Estelles Restaurang i Surahammar.
I motiveringen till priset står bland annat "Lena och Dan driver Ramnäs Hotell & Konferens samt Estelles Restaurang i Surahammar med en fantastisk entreprenörsanda och med en energi som saknar motstycke. Paret är engagerat i företagsutveckling och samhällsbyggnadsfrågor som gynnar hela orten."
Lena Oderstad Andersson och Dan Andersson

Lena Oderstad Andersson och Dan Andersson


Ramnäs Hotell & Konferens


Ramnäs Hotell & Konferenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ligger i Ramnäs inte långt från väg 66 och har 45 hotellrum med totalt 82 bäddar. Alla måltider genomsyras av omtanke och kvalitet. Deras lokaler är byggda för konferenser och är 100 % tillgängliga för rörelsehindrade. Historiskt så gick finansministern Gunnar Sträng med budgeten mellan Ramnäs tågstation och konferensanläggningen.

Restaurang Estelle´s

Lena och Dan öppnade restaurangen Estelle´slänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för ca ett år sedan och den ligger i centrala Surahammar i Folkets Hus. Kockarna har fokus på miljö och närproducerat. Här kan man njuta av en vällagad lunch tillsammans med kollegorna eller varva ner med en latte. Estelle´s tar emot bokningar av alla storlekar. För större sällskap finns lokaler i Folkets Hus där en lokal tar 150 personer i samband med alkoholförtäring och en annan för 300 personer.

Sidan publicerad av: Axel Kjellin
, 2019-01-08 15:41

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se