Du läser här:

Nyhetsarkiv

Välj månad för artiklar till höger.

  

 • 2019-03-20

  Program för MiniMötespunkten  Efter succén med Mötespunkten har nu Folkets Hus och Biblioteket startat MiniMötespunkten. Där kan barn och föräldrar träffas för att umgås, leka, lära få nya vänner och byta erfarenheter med varandra. Exempel på aktiviteter som händer under våren är bio, teater och pyssel. Hela programmet hittar du här: mars-april, april-maj eller på Folkets Hus webbplatslänk till annan webbplats.MiniMötespunkten är ett samarbete mellan Folkets Hus och Biblioteket.
  Läs mer
  ...............................................................
 • 2019-03-14

  Insatskatalogen – ett sökinstrument för sökandet efter rätt insatser till rätt person  Insatskatalogen är ett sökinstrument vars syfte är att effektivisera och rationalisera sökandet efter rätt insatser till rätt person. Katalogen kan användas som ett vardagsverktyg för anvisande myndigheter men är också öppen för allmänheten och kan även användas av privatpersoner själva.Katalogen innefattar olika insatser och verksamheter som drivs av såväl kommuner, region/landsting, arbetsförmedling som kompletterande/externa aktörer. Gemensamt för alla, som riktar sig till olika målgrupper och åldrar, är att de drivs av aktörer inom välfärden som arbetar med människor som står långt ifrån arbetsmarknaden i behov av stöttning mot arbete och ökad livskvalitet.
  insatskatalogen.selänk till annan webbplats hittar du all information om vad det är och vad du kan använda verktyget till.
  Läs mer
  ...............................................................
 • 2019-03-11

  Tillsammansveckan i Surahammar  18–21 mars 2019 uppmärksammas psykisk (o)hälsa i Västmanland genom föreläsningar i varje kommun. Tillsammansveckan riktar sig till allmänheten med fokus på unga, personal inom vård och omsorg, politiker och till personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och deras anhöriga och består av främjande, förebyggande och stödjande föreläsningar.Föreläsningar i Surahammar Måndag 18/3
  Klockan 18.00–19.30
  Folkets hus, Biografen, Köpmangatan 26
  “Jag äger min story – om att växa upp med en missbrukande förälder”
  med Henrietta Lysén
  Affisch för föreläsningenPDF (pdf, 391.6 kB)
  Facebook-evenemang: https://www.facebook.com/events/814728842226389/länk till annan webbplats
   Tisdag 19/3
  Klockan 18:00-19:30
  Folkets hus, Biografen, Köpmangatan 26
  “Du har väl inget att må dåligt över? – om att ta sig igenom självskadebeteende”
  med Cassandra Lawrence
  Affisch för föreläsningenPDF (pdf, 642.4 kB)
  Facebook-evenemang: https://www.facebook.com/events/602255286864765/länk till annan webbplats
  Fri entré́ på båda föreläsningarna. Ingen föranmälan. Begränsat antal platser. VÄLKOMMEN!
  Dessa föreläsningar ingår i Tillsammansveckan som ger uppmärksamhet om psykisk (o)hälsa och äger rum i hela Västmanland 18-21 mars.
  För mer information om Tillsammansveckan 2019 och alla föreläsningar i Västmanland:
  https://www.sv.se/avdelningar/sv-vastmanland/tillsammans/tillsammansveckan-2019/länk till annan webbplats

  Läs mer
  ...............................................................
 • 2019-03-06

  Kommunens ramavtal och kommande upphandlingar är nu tillgängliga på webben  Nu är kommunens befintliga ramavtal och kommande upphandlingar publicerade på webbplatsen. Du hittar listorna här, och de uppdateras löpande (när nya avtal och upphandlingar registrerats). Där kan du alltså gå in och titta med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad.


  Läs mer
  ...............................................................
 • 2019-03-04

  Kommunen bjuder in till bio för att uppmärksamma internationella kvinnodagen  Den 7 mars bjuder Surahammars kommun in till gratis visning av filmen "My life my lesson" på Biografen i Folkets Hus i Surahammar.Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen.Tid: 18.00, 7 mars 2019
  Plats: Biografen Folkets Hus, Surahammar
  Kostnad: Gratis (även popcorn!)
  Film: My life my lesson
  Handlar om: Efter att tidigt ha förlorat sin biologiska pappa växte Felicia upp mitt i sin styvpappas misshandel av sin mamma. I denna finstämda dokumentära uppväxtskildring följer vi 16-åriga Felicia under två år.
  Åldersgräns: 13 år.
  Välkommen!
  Läs mer
  ...............................................................
 • 2019-03-03

  Björngatan i Surahammar delvis avstängd för genomfart under början av veckan  Från måndag den 4 mars till och med onsdag den 6 mars kommer Björngatan mellan Hjumakarvägen och Björngatan 6 i Surahammar vara avstängd för genomfart. Detta är på grund av ett VA-arbete (vatten- och avloppsarbete). Här är en kartaPDF (pdf, 338.1 kB) där du kan se var avstägningen är placerad.
  Läs mer
  ...............................................................
Axel Kjellin


, 2019-01-24 16:27

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se