Du läser här:

Äntligen invigning av Arbetscenter

Efter nästan ett år med både planering och arbete är det den 12 april äntligen dags för invigning av Arbetscenters nya lokaler i Surahammar. Arbetscenter har som uppdrag att genom olika insatser hjälpa människor till sysselsättning och vidare egen försörjning. Nu har de nya, renoverade lokaler där hela verksamheten får plats.

Arbetscenter kommer att hålla öppet för inbjudna gäster mellan klockan 10.00-14.00, där de har chans att se sig omkring i lokalerna samt få reda på mer om arbetet i de olika delarna av verksamheten. Klockan 11.00 sker själva invigningsceremonin och Bengt Eriksson, områdeschef på Arbetscenter, ser fram emot dagen.
– Vi vill visa upp lokalerna och verksamheten. Det är en stor satsning från kommunens sida att vi äntligen har en stor lokal där hela verksamheten får plats, säger han.

Även Tobias Nordlander, Surahammars kommunalråd, ser väldigt positivt på invigningen av lokalerna och nämner också vikten av att kunna samla verksamheten på samma ställe.
– Det är fantastiskt kul att äntligen kunna sammanföra hela verksamheten under ett och samma tak. Det ger absolut en positiv effekt som i sin tur skapar ännu större möjligheter till utveckling av Arbetscenter.


Läs mer om nyheten på Mynewsdesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Axel Kjellin


, 2018-04-06 09:02

Läs mer här:


SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se