Du läser här:

Lyckad tillställning när Surahammars kommun presenterade Attraktivt Företagsklimat

Surahammars kommun bjöd in företagare, kommuner och andra intresserade till en halvdag, torsdagen 4 oktober, där resultat och lärdomar av projektet Attraktivt Företagsklimat presenterades. Projektet, som pågått i tre år och avslutas nu i oktober, har haft som mål att förbättra företagsklimatet i kommunen. Både politiker och tjänstemän som deltagit i projektet berättade om sina erfarenheter från arbetet men även om vad som rent konkret förändrats sedan starten.

Ingen mindre än Västmanlands läns landshövding Minoo Akhtarzand började tillställningen med att hålla tal. Där både uppmuntrade och påpekade hon den goda företagsamhet som finns i länet. Därifrån knöt resten av talarna an till företagsklimatet i kommunen, och den framåtanda som finns kopplat till projektet var det som löpte som en röd tråd under alla anföranden.

Allt som allt var det en mycket lyckad tillställning där en frågvis publik fick svar på sina funderingar samtidigt som det var startskottet för nästa fas i att utveckla företagsklimatet i Surahammars kommun.

Här kan du läsa kommunens broschyr om attraktivt företagsklimatlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Se filmen om Attraktivt företagsklimat i Surahammar

Sidan publicerad av: Axel Kjellin

, 2018-10-09 13:00

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se