Du läser här:

En hälsning från Johanna Skottman, kommunstyrelsens nya ordförande

Hej!

Johanna Skottman heter jag och är nyvald kommunstyrelseordförande (kommunalråd) i Surahammars kommun.

Jag är 38 år, född i Åbo men uppvuxen i Surahammar. Jag är undersköterska till yrket och det är också som det jag jobbat mest/längst. De senaste 3,5 åren har jag arbetat som ombudsman för Socialdemokraterna i Örebro.

Jag har varit aktiv inom kommunpolitiken och Socialdemokraterna sedan 2010. Innan dess var jag fackligt förtroendevald inom Kommunal. Det ska bli spännande och roligt att få ta mig an denna nya roll inom politiken. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla vår kommun tillsammans med Socialdemokraterna, Centerpartiet och Vänsterpartiet! 

Vi bor i en fantastisk kommun med trygghet, närhet till natur och stadsliv. Vi har kulturen precis kring hörnet med museer, musik, teater, konst, hantverk, bio med mera. I hela vår kommun erbjuds det fritidssysselsättningar som idrott och föreningsliv av olika slag. Det finns så mycket engagemang och driv i vår kommun! Inte enbart om man ser till företagandet utan hos alla eldsjälar, engagerade kommuninvånare och medarbetare som finns!

Visst har Surahammars kommun utmaningar både nu och framåt. Jag är övertygad om att det finns en massa bra idéer bland alla oss som bor, verkar och lever här i vår kommun och att vi tillsammans kan hitta nya och konstruktiva sätt att jobba framåt och göra någonting väldigt stort!

Jag hoppas att du vill vara en del av det fortsatta bygget av vår kommun! Dina tankar, funderingar och åsikter är viktiga för oss och för mig! Jag vill gärna träffa dig så tveka inte att bjuda in mig till din förening, arbetsplats, företag, kompisgäng eller liknande.

Ps. Jag pratar finska.

Nu fortsätter vi bygget framåt tillsammans!

Porträtt på Johanna Skottman.

Johanna Skottman, nyvald kommunstyrelseordförande.

Sidan publicerad av: Axel Kjellin

, 2019-06-03 08:32

Läs mer här:


SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se