Du läser här:

Informationsträff – vi vill handla med lokala entreprenadföretag!

Måndag den 17 juni klockan 18:00 har vi en informationsträff i kommunhuset som kommer att handla om upphandling med entreprenadföretag. Fokus kommer att ligga på de lokala företagen. Du är varmt välkommen att anmäla dig till träffen!

Driver du ett lokalt entreprenadföretag eller liknande i kommunen?

Vi jobbar just nu med att se över hur och var vi handlar våra tjänster och produkter. Ambitionen med inventeringen är att titta på hur vi bland annat skulle kunna stycka upp stora upphandlingar så att lokala företag kan dra nytta av upphandlingarna bättre, se över hur kraven ställs, hur vi kommunicerar pågående upphandlingar med mera. Fördelarna med att handla lokalt ser vi är många, inte minst för att bidra till att våra egna företag i kommunen har kunder.

Vad gäller entreprenadföretag jobbar vi just nu med att se över hur de tjänster som vi upphandlar inom detta område kan komma till bättre nytta för våra lokala företagare. Och med anledning av detta vill vi bjuda in samtliga intresserade företagare till vår informationsträff om detta den 17 juni.

Vi kommer under kvällen berätta vad vi behöver och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor samt lämna intresseanmälningar. Vi hoppas att så många företag som möjligt inom entreprenadbranschen kan medverka. Tipsa gärna företag i kommunen! Vi kommer bjuda på lättare tilltugg och kaffe/te.

Anmälan

Du anmäler dig via den här länkenlänk till annan webbplats, eller genom att kontakta Therese Kihlander. Sista dagen att anmäla sig till denna träff är den 14 juni. Skicka gärna frågor till Michael Andersson innan träffen om det är något specifikt du vill veta.

Therese Kihlander, Näringslivsstrateg
Telefon: 0220-390 61
E-post: therese.kihlander@surahammar.se

Michael Andersson, Gatu- och parkingenjör
Telefon: 0220-393 10
E-post: micke.andersson@surahammar.se

Sidan publicerad av: Axel Kjellin

, 2019-06-13 10:08

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se