Du läser här:

Suradagarna 2019

Äntligen närmar sig Suradagarna! De tjuvstartar onsdag 26 juni med bland annat sommarhäng för barn och ungdomar och avslutas med en stor marknad söndag 30 juni.

Fredag, lördag och söndag blir som vanligt en mix av musik, loppis, veteranmarknad och många andra aktiviteter. I år kan du exempelvis uppleva rally på Omvägen och tornerspel i Äppelparken.

Nyheter

Nytt för i år är ett tornerspel i Äppelparken med Tiundalands väktare som låter oss följa med in i medeltiden. Sebastian Penner leder insamlingspromenaden Surahammar mot ALS.

Stående inslag

Likt tidigare Suradagar blir det sillunch i Hembygdsgården fredag, lördag och söndag. Att Västerfärnebo dragspelsklubb uppträder är också ett återkommande och uppskattat inslag. Sjävklart blir det även hantverks- och veteranmarknad på söndagen helt enligt tradition. Parkeringsavgift 20:- i samband med marknaden, avgiften går oavkortat till idrottsföreningens ungdomar.

Program

Program med hålltider för alla aktiviteter hittar ni på Surahammars Folkets Hus webbplatslänk till annan webbplats eller deras facebook-sidalänk till annan webbplats.

Varmt välkommen till sommarens familjefest!

Sidan publicerad av: Axel Kjellin

, 2019-06-24 09:00

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se