Du läser här:

Företag och Covid-19

Vi jobbar just nu febrilt med att se över vad vi kan göra i kommunen för vårt lokala närinsgliv i denna svåra tid. Vi har ständig dialog med såväl Region Västmanland, som Sveriges kommuner och Regioner, andra kommuner, och branschorganisationer mm. Så fort vi har lyckats tagit fram en bra modell för att hjälpa våra lokala företag kommer information att komma om detta.

Stötta våra lokala företag

Vi vill lyfta fram vikten av att du som företagare och privatperson fortsätter nyttja det lokala utbudet av varor och tjänster om du är frisk. Just nu är det viktigare än någonsin att stötta och handla av våra lokala företagare!

Nationella insatser och information

För att läsa om vad du som företagare i Sverige kan få hjälp med, och ta del av uppdaterad information, hänvisar vi till webbplatsen verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där finns samlad information ifrån flera myndigheter.

Kontakta oss gärna

Har du och ditt företag frågor om hur vi jobbar med covid-19, eller känner du att ni behöver stöd ifrån oss i frågan? Då går det givetvis bra att kontakta oss, vi vill gärna veta vad ni, vårt näringsliv, känner att ni behöver i dessa tider. Med anledning av smittorisken kommer vi under en period framöver dock att pausa våra annars kontinuerligt genomförda företagsbesök.

Välkommen att höra av dig till vår näringslivsstrateg, Therese, med frågor på telefonnummer 0220-390 61, eller skicka mejl till therese.kihlander@surahammar.se.


Sidan publicerad av: Cristian Hidalgo

, 2020-03-24 08:34

Läs mer här:


SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se