Du läser här:

Så hanterar biblioteket i Surahammar och Virsbo Covid-19

Surahammars bibliotek och Virsbo bibliotek är öppet som vanligt. På biblioteken tar vi spridningen av cornaviruset på allvar och följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

Regeringen har beslutat om ett förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Detta som en åtgärd att minska smitta av coronaviruset. Publika anläggningar som bibliotek omfattas inte av förbudet, annat än när det gäller evenemang. Vi uppdaterar bibliotekets facebookssida löpande med ny information om våra evenemang. Biblioteket stärker upp städ- och hygienrutiner för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas under ditt besök. Vi rengör löpande områden som är extra utsatta och ofta i kontakt med händer.

Förseningsavgifter är tillfälligt stoppande från och med 2020-03-18, vilket innebär att du inte får några förseningsavgifter om du inte kan lämna tillbaka medier just nu. Vill du lämna tillbaka medier kan du lämna tillbaka dessa i bibliotekens bokinkast som är öppna dygnet runt, och du behöver alltså inte gå in på biblioteket. Förändringar kan komma och ske och vi uppdaterar denna information löpande.

Biblioteket håller öppet för riskgrupper

  • Fredagen den 27 mars mellan kl. 9.00 - 10.00 håller biblioteket öppet endast för dig som tillhör coronavirusets riskgrupper. Välkommen!
Sidan publicerad av: Therese Kihlander

, 2020-03-19 13:42

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se