Du läser här:

Aktiviteter/Mötesplatser för äldre

Att träffa andra kan bidra till att stärka sin sociala samhörighet, bryta isolering och stimulera till ett aktivt och meningsfullt liv. De organisationer/föreningar vi nämner här erbjuder många trevliga aktiviteter för bland annat äldre.

Pensionärsföreningar

PRO
PROlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en organisation för alla pensionärer. På de flesta orter finns en PRO-förening dit du är välkommen. Här kan du möta nya vänner, resa, läsa om något du är intresserad av tillsammans med andra.

SPF
SPF länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster en medlemsorganisation för pensionärer, oavsett ålder. Inflytande, valfrihet och livskvalitet sammanfattar vad SPF arbetar med för medlemmarnas bästa. Inom SPF kan, den som vill, hitta intressanta områden att aktivera sig inom och finna gemenskap.

Svenska Kyrkan

Sura-Ramnäs församling inom Svenska kyrkan erbjuder olika aktiviteter och verksamheter, t ex körer, öppet hus, träffpunkt och samtal. Läs mer på Svenska kyrkans hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Fler föreningar finns i Föreningsregistret
I kommunens föreningsregister kan man finna fler föreningar som till exempel hembygdsföreningar, finska föreningar med mera.

Sidan publicerad av: Carina Gardh Nilsson
, 2018-06-07 09:21

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se