Jobbmässan 2023 i Surahammar

Letar du efter ny personal, praktikanter eller kanske sommarjobbare inför säsongen 2023? Då är du varmt välkommen som utställare på vår lokala jobbmässa i Surahammar!

När: Tisdagen den 21 mars 2023, kl. 15.00-17.00
Var: Surahammars Folkets Hus, Köpmangatan 26 i Surahammar

Syfte med mässan

Många företag upplever svårigheter med att rekrytera och hitta rätt kompetens. Samtidigt upplever jobbsökande att de saknar direktkontakt med arbetsgivare som skulle kunna anställa dem. Syftet med mässan är att skapa en mötesplats där företag och jobbsökande kan träffas och få möjlighet att få en direktkontakt helt enkelt!

Hur går det till?

Mässan kommer att vara på Folkets Hus i Surahammar. Varje deltagande organisation får tillgång till utställarplats med bord. Respektive organisation tar med sig det material, tex rollups mm som önskas och sen är det fritt för alla besökare att gå runt och knyta nya kontakter.

Vilka kan vara utställare?

Alla lokala företag, stora som små och som söker ny personal, sommarjobbare, praktikanter eller bara vill stärka sitt arbetsgivarvarumärke är varmt välkomna att delta som utställare. Det är helt kostnadsfritt att delta. Bokning av utställarplats sker senast den 21 februari 2023 via anmälningsformuläret på vår webb.

Varmt välkommen att boka din utställarplats!