Trädgård

Arbetscenter erbjuder hjälp med trädgårdsarbete för seniorer i Surahammars kommun. Du som har fyllt 75 år kan teckna abonnemang på gräsklippning eller beställa enstaka trädgårdstjänster.

Trädgårdstjänster

Arbetscenter erbjuder hjälp med olika trädgårdsarbeten för en mindre avgift. Du som fyllt 75 år är välkommen att beställa våra tjänster. Hjälpen bestäms utifrån rådande resurser.

Arbetscenters tjänster kan endast erbjudas
måndag till fredag kl 8:00-15:00

Exempel på arbeten som vi utför:

  • Gräsklippning
  • Häckklippning
  • Buskbeskärning
  • Lövräfsning
  • Bortforsling av trädgårdsavfall

Hör av dig till oss om du vill beställa våra trädgårdstjänster eller önskar mer information.
Prislista Pdf, 127 kB.

Gräsklippning

Under perioden maj till oktober erbjuder vi gräsklippning för seniorer enligt de taxor som fastställts av kommunen. Om du är över 75 år och vill abonnera på gräsklippning är du välkommen att fylla i en intresseanmälan Pdf, 281 kB. så kontaktar vi dig.

OBS! För närvarande är vi fullbokade och flera står på kölista.

Gräsklippning

Övriga tjänster

Fixarhjälpen

Arbetscenter erbjuder kostnadsfri fixarhjälp åt seniorer för att förhindra fall och halkolyckor. Vi fixar saker i hemmet som kan vara besvärligt och riskfyllt för dig över 75 år. Du kan få hjälp med exempelvis lampbyte, uppsättning av hyllor och upphängning av gardiner.

Snöskottning

Under vintern erbjuder Arbetscenter hjälp med snöskottning för seniorer som fyllt 75 år. Vi skottar villaingångar och garageuppfarter mot en avgift.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Arbetscenter

Nybyggsvägen 40
735 35 Surahammar


Postadress
Surahammars kommun
BOX 203
735 23 Surahammar